Kupilka

kupilka stamp logo hi-resLUONNONKUITUKOMPOSIITTI

Reindeer Cafe Restaurant Sirmakon ruoka vaatii vertaisensa astiat, joten käytämme ainoastaan Kupilkan korkealaatuisia tuotteita, jolloin ruokailunautinnosta tulee täydellinen.

KUPILKA-tuotteet valmistetaan Biomateriaalista. Biomateriaalina käytetään luonnonkuitukomposiittiä joka koostuu (50%) mäntykuidusta ja (50%) elintarvikemuovista. Materiaalin etuja muoviin verrattuna ovat jäykkä ja luja rakenne, parempi lämmönkesto ja eristävyys sekä ympäristöystävällisyys, koska puolet materiaalista on uusiutuvaa materiaalia. Materiaalin etuja puuhun verrattuna ovat tasalaatuisuus, halkeamattomuus, kosteudenkesto ja puhdistettavuus. Ei vaadi huoltoa ja voidaan myös konepestä astianpesukoneessa. Elinkaaren lopuksi tuotteet voidaan polttaa lämpöenergiaksi uunissa ja jauhaa uudelleen käyttöön. KUPILKA-pakkaukset ovat valmistettu uusiopahvista jotka voidaan kierrättää tai polttaa.

kupilka kuva sirmakko kupilka astiat sirmakko kupilka astiat napapiiri

LIKILIIKE merkki clr background     aw logo 4col blue     sirmakko arctic icecream factory    lohiapaja small    arcticsuperfoods logo        LapinPanimo tunnus 02